JEFREY MINEIKO CHAND= Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΑΥΤΟ =ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Γιατί φωνάζει ο Γιώργος; Τι θέλει να κρύψει;


Η πρωτοφανής επίθεση (χωρίς εισαγωγικά) του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου πριν από λίγο στη Βουλή εναντίον του ΚΚΕ είναι το θέμα που συμπερασματικά προκύπτει από τη συζήτηση για το Αιγαίο, «υποβαθμίζοντας» μάλιστα εν μέρει και την ουσία της συζήτησης που πραγματικά έχει «ειδικό» ενδιαφέρον.
Βέβαια, σε αυτές τις περιπτώσεις μας έρχεται στο νου το κινηματογραφικό αριστούργημα με τον Ηλιόπουλο και....

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011

Τρικυμία στις σχέσεις Γιώργου - Αλέκας για τα Εθνικά

Εκτός ελέγχου βγήκε ο κοινοβουλευτικός διάλογος, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης «Ώρας του πρωθυπουργού».
Και μάλιστα σε πολύ υψηλό επίπεδο, με εκατέρωθεν πολιτικές κατηγορίες, που σπανίως ακούγονται στα κοινοβουλευτικά έδρανα.
Και αναρωτιέται κανείς, όταν ακούγονται τέτοια σκληρά λόγια και τόσο βαριές κατηγορίες στο «λίκνο της δημοκρατίας», που με απλά λόγια φθάνουν στο σημείο της «εθνικής μειοδοσίας», τι μπορεί να φανταστεί ο απλός πολίτης και ποια είναι η αλήθεια σε αυτόν τον τόπο.

Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011

Στις κάλτσες!!!!

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

Επικοινωνιακη μπαρουφα το ζειμπεκικο του ΓΑΠ! Το μισο μαγαζι ειχε αδειασει βριζοντας με το που τον ειδαν να μπαινει!

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/01/zizanio.jpg?w=320&h=294ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ “ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ” ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12 ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΜΠΗΚΕ Ο ΓΑΠΑΣ
ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ!!!!!
ΑΥΤΟΣ ΧΟΡΕΨΕ ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΣΑΝ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ -ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ-ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟΠΟΛΛΟΥΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΜΠΗΚΕ....

Ο κ. Ερντογάν αποκάλυψε πως ο κ. Παπανδρέου απολογήθηκε κατ’ ιδίαν, γι΄ αυτά που είπε δημόσια….

Όπως πληροφορηθήκαμε από το διαδίκτυο και τα ΜΜΕ, ο κ. Ερντογάν, σε δηλώσεις του κατά την αναχώρησή του προχθες το βράδυ για το Κουβέιτ, εξέφρασε τη δυσφορία του για την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου προς τους πρέσβεις, στο Ερζερούμ.
Ειδικότερα, ο Τούρκος πρωθυπουργός, είπε πως η συνομιλία του με τον κ. Παπανδρέου «ήταν πολύ αποδοτική» και τόνισε πως «η ομιλία που έκανε ο κ. Παπανδρέου στη συνέχεια κατά τα εγκαίνια, ήταν γεμάτη από μηνύματα ενότητας».
«Ωστόσο» όπως είπε, «η ομιλία που...

Ακούστε τι λέει ο καθηγητής του Γ. Παπανδρέου για τον μαθητή του…

Αποκαλυπτικός ο Ρίτσαρντ Γουόλφ για την οικονομία της Ελλάδας μέσα από μια ξεκαρδιστική διάλεξη πλην όμως εντελώς αποστομωτική.
Ο καθηγητής Οικονομίας του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης, Richard Wolff, καθηγητής του Γιώργου Παπανδρέου στο παρελθόν, μιλάει για την ελληνική κρίση, τον τρόπο αντιμετώπισής του και τον ανεπίδεκτο Έλληνα φοιτητή του.

Πηγή

Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

Τι σήμαινε το ολόιδιο ντύσιμο Παπανδρέου και Ερντογάν;



Επειδή πολύ κουβέντα γίνεται με το ότι τάχα οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας και της Τουρκίας, καθώς και όλο το ακροατήριο φορούσαν γαλάζια κασκόλ που υποτίθεται συμβολίζει το χρώμα του Αιγαίου και όλοι οι Έλληνες ενθουσιάστηκαν και οι δημοσιογράφοι έκαναν λόγο για συμβολισμό ειρήνης και διάφορα τέτοια, θα ήθελα να σας γνωρίσω τα ακόλουθα:
  • 1. Το χρώμα των κασκόλ ΔΕΝ είναι γαλάζιο αλλά τυρκουάζ.
  • 2. Η λέξη τυρκουάζ είναι γαλλική και σημαίνει τουρκικά.
  • 3. Το χρώμα αυτό συμβολίζει την έννοια του παντουρκισμού, γιαυτό και αν θυμάστε η σημαία των Ουιγούρων (ή Γιουγκουρ) στην Κίνα που είχαν επαναστατήσει πέρισυ ήταν η ημισέλινος σε τυρκουάζ φόντο.
Όπως καταλαβαίνετε, η επιλογή του χρώματος δεν ήταν καθόλου φιλική ή ειρηνική, αλλά καθαρά σοβινιστική και εχθρική.
Δεδομένου και του γεγονότος πως ο Γιώργος Παπανδρέου είχε ντυθεί ολόιδια με τον τούρκο ομόλογό του, Ταγίπ Ερντογάν, να υποθέσουμε πως ασπάζεται πλήρως την "ενδυμασία" που του "έδωσε" ο ισλαμιστής νεο-οθωμανιστής τούρκος πρωθυπουργός;



http://kostasxan.blogspot.com/2011/01/blog-post_5588.html

Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011

Καταιγιστικές οι πολιτικές εξελίξεις...


Στην εμπλοκή του Γιώργου Παπανδρέου, στο Σκάνδαλο Κοσκωτά, αναφέρεται 
με σημειώμά της η Μάνια Τεγοπούλου στην "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ". 

Το σημείωμα "εντόπισαν" οι "Τυπολογίες" και έχει...
 ιδιαίτερη σημασία μια 
και δημοσιεύεται τη μέρα που ο Παπανδρέου βρίσκεται στο Ezurum και 
διαπραγματεύεται, με τη σύμφωνη γνώμη των Αμερινακών, την 
συνεκμετάλλεσυη του Αιγαίου. Άχυράνθρωπος των Αμερικανών ήταν και ο 
Κοσκωτάς, τα λάθη του οποίου μελέτησαν και φρόντισαν ν αποφύγουν οι 
διάδοχοί του.

Καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις: Η Μάνια Τεγοπούλου υπενθυμίζει την “εμπλοκή” του Γιώργου Παπανδρέου στο Σκάνδαλο Κοσκωτά!


Στην εμπλοκή του Γιώργου Παπανδρέου, στο Σκάνδαλο Κοσκωτά,αναφέρεται με σημειώμά της η Μάνια Τεγοπούλου στην"ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ".
Το σημείωμα "εντόπισαν" οι "Τυπολογίες" και έχει ιδιαίτερη σημασία μια και δημοσιεύεται τη μέρα που ο Παπανδρέου βρίσκεται στο Ezurum και διαπραγματεύεται, με τη....

Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

Παπαρήγα: "Εχει δρομολογηθεί συμφωνία για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου"




Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία κατηγόρησε τον κ. Παπανδρέου ότι βάζει σε δεύτερη μοίρα τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας προκειμένου να προχωρήσει η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και να εξασφαλίσει έτσι κερδοφορία σε.....

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ «ΝΕΑ» ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

της κ. Δάφνης Βαρβιτσιώτη, ιστορικού-ερευνήτριας


«Βουλεύεσθαι και λογίζεσθαι ταυτόν»1
Αριστοτέλης

Σήμερα, ο μέσος πολίτης βρίσκεται, εν αγνοία του, έρμαιο ενός φαινομένου το οποίο επιδρά τόσο καθοριστικά στην ζωή του, ώστε έχει την δυνατότητα να επηρεάζει το παρόν του και να καθορίσει το μέλλον του.

Πρόκειται για το φαινόμενο της τηλεόρασης, .......


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΛΛΑΣ- ΚΥΠΡΟΣ.=ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.