ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΩΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ

Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011

Σχετικά με :Ρατσισμός από συνοριακούς φύλακες στην Καστόρια

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!! ΚΑΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΔΙΩΞΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!!" ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/blog-post_4524.html
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ! ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΑΝ ΕΛΕΓΧΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ, ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ: "ΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΩΞΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ?"
ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ!
Αναγνωστης

Γι αυτό το λόγο λέγονται συνοριακοί. Για να ελέγχουν τους ξένους,αν έχουν χαρτιά. Τί όφελος έχει αν ελέγχουν εμάς? Λέτε ρατσιστές αυτους που αγαπάνε τη χώρα τους, λέτε ρατσιστές αυτούς που κάνουν τη δουλειά τους.....τελικά μόνο εσείς είστε οι σωστοί. Φτάνει πια. Με το παραμικρό ψάχνετε ευκαιρία για κράξιμο.
Αναγνώστης

----------------------------------------------

Συγγνώμη, μια απορία στον φίλο αναγνώστη του http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/blog-post_4524.html.
Πού είναι το παράλογο και γιατί δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους οι Συνοριακοί Φύλακες των Τμημάτων Δίωξης Λαθρομετανάστευσης (!) όταν ελέγχουν τους κατά αρμοδιότητά τους αλλοδαπούς μετανάστες για τη νομιμότητά τους ? Εάν σας σταματούσαν Συνοριακοί με το αυτοκίνητό σας και σας έκοβαν καμιά κλήση για..ΚΤΕΟ, δε θα φωνάζατε πάλι ? Υπάρχει εξειδίκευση, και είναι κάτι το παραγωγικό.. Ειδάλλως, όλοι οι Συνοριακοί που ελέγχουν αποκλειστικά αλλοδαπούς είναι ρατσιστές ! (Εκτός κι αν έχουμε ήδη γίνει λαθρομετανάστες στη χώρα μας, κάτι που δε θ'αργήσει να συμβεί...)
Aναγνώστης

---------------------------------------

Αγαπητε φιλε για αυτη σου τη δημοσιευση http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/blog-post_4524.html εχω να σου πω οτι εχουμε βρει την λεξη "ρατσισμος" και την εχουμε κανει μαστιχα εδω στην Ελλαδα!
Δεν θελει και πολυ μυαλο για να καταλαβεις ακομα και απο το ονομα της υπηρεσιας οτι το αντικειμενο τους ειναι οι μεταναστες η λαθρομεταναστες και γενικοτερα οι αλλοδαποι! Αν ησουν και εσυ αλλοδαπος θα απευθυνονταν και σε σενα!
Ελεος πια, ρατσιστης ο ενας ρατσιστης ο αλλος... εχει παραγινει το κακο!
Aναγνώστης

-----------------------------------------


Αν φίλε μου έλεγχαν όλους όσους ταξίδευαν τότε εσύ ο ίδιος θα έβγαινες και θα τους έκραζες πάλι γιατί σε καθυστέρησαν στο ταξίδι σου!!!Οι άνθρωποι είναι ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ!!!Η δουλειά τους στον έλεγχο των λεωφορείων σε μπλόκο είναι να ελέγχουν αν υπάρχουν μέσα παράνομοι αλλοδαποί χωρίς τα νόμιμα έγγραφα παραμονής και τίποτα άλλο.Δεν είναι δουλειά των συγκεκριμένων να ελέγχουν ούτε για ναρκωτικά,ούτε και για τίποτα άλλο!Γι'αυτό το λόγο δεÎ! ½ έκαναν έλεγχο σε κανέναν Έλληνα!Το ότι δεν σου έκαναν και εσένα έλεγχο είναι απλώς γιατί δεν μοιάζεις για αλλοδαπός!Αν έμοιαζες θα έλεγχαν και σένα!!!Αντε γιατί έχω βαρεθεί να ακούω και να διαβάζω τον καθένα που χωρίς να έχει καμία γνώση λέει το μακρύ του και το κοντό του έτσι απλά για να τη πει!!!Βάλε λιγάκι το μυαλό σου και σκέψου πρώτα πριν πεις ή γράψεις οτιδήποτε!!!
Aναγνώστης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΛΛΑΣ- ΚΥΠΡΟΣ.=ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.