Η ΟΜΟΡΦΗ ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ,ΠΑΛΕΥΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΙΡΟΥΛΑ.

Νέα περιπέτεια υγείας για την ηθοποιό Μαίρη Χρονοπούλου
14 | ΙΑΝ | 2011

Νέα περιπέτεια υγείας για την ηθοποιό Μαίρη Χρονοπούλου
Δυστυχώς η ταλαιπωρία για την αγαπημένη Μαίρη Χρονοπούλου δεν έχει τέλος. Η ηθοποιός εισήχθη πριν λίγες μέρες σε γνωστή ιδιωτική κλινική της Αθήνας με αφόρητους πόνους, λόγω της εμφάνισης έρπητα ζωστήρα. Άλλωστε εδώ και αρκετά χρόνια η υγεία της είναι κλονισμένη και ο οργανισμός της έχει καταπονηθεί πολύ. Σύμφωνα με τους γιατρούς της, η Μαίρη Χρονοπούλου θα χρειαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο για μερικές ακόμα μέρες…
Δυστυχώς ο έρπητας παρουσιάστηκε από την πλευρά που έχει «ταλαιπωρηθεί» από σοβαρότατα και ανίατα εγκαύματα. Θυμίζουμε ότι η Μαίρη Χρονοπούλου αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και το Μάρτιο του 2009 η μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Ένα κερί που είχε ανάψει έπεσε πάνω της και η νάιλον μπλούζα της  πήρε αμέσως φωτιά. Τα εγκαύματα ήταν πολύ βαριά και οι γιατροί ανησυχούσαν ακόμα και για την ίδια της τη ζωή. Τελικά όμως τα κατάφερε και βγήκε πιο δυνατή, με ανίατες βλάβες όμως στο δέρμα της. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά το τελευταίο της ταξίδι στο Ισραήλ, η Μαίρη Χρονοπούλου δεν είχε καλά νέα για την υγεία της, αφού οι γιατροί της εξήγησαν ότι η κατάστασή των εγκαυμάτων της της δεν είναι αναστρέψιμη.
Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε στην αγαπημένη ηθοποιό, καλή ανάρρωση και δύναμη στη μάχη που δίνει για μια αξιοπρεπή ζωή.

Σχόλια Χρηστών

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΛΛΑΣ- ΚΥΠΡΟΣ.=ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.