ΔΙΟΔΙΑ-ΣΤΟΠ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡΙΣΚΟΥΣ

Πάμφθηνα τα διόδια, γιατί δεν θέλουν να πληρώνουν; Όχι τίποτα άλλο, αλλά τα Ες-Ες είναι απασχολημένα με την Κερατέα και δε ξέρω πλέον που να τα πρωτοστείλω (video)

  0 σχόλια
Έπρεπε να φουντώσει το κίνημα των διοδίων και να «σιδερωθεί» ένας δήμαρχος για να αναγκαστεί η κυβέρνηση να μειώσει τις τιμές στο επίπεδο του 2007! Άρα, η αντίδραση των πολιτών, αυτό που οι τελευταίοι αποκαλούν «ανυπακοή» και οι δημοσιογράφοι «αυτοδικία», έφερε αποτέλεσμα. 
Κι όμως, ακούω τους γνωστούς κήνσορες των μίντια, αυτούς που χρυσοπληρώνονται, να επιχειρούν να απαξιώσουν τους αγώνες ενός δημάρχου, καθιστώντας τον γραφικό, να αμαυρώσουν τους αγώνες των πολιτών, κατηγορώντας τους για παραβίαση των νόμων. Εκ του αποτελέσματος όλοι αυτοί στηρίζουν τα συμφέροντα των 19 κατασκευαστικών εταιρειών και των 26 τραπεζών, που τις δανειοδοτούν, προκειμένου να κατασκευαστούν οι πέντε βασικοί οδικοί άξονες της χώρας. Κι αυτό στο όνομα της νομιμότητας, στο όνομα της ευταξίας και της αποφυγής της ζούγκλας. 
Κι όμως η ζούγκλα επιβάλλεται στις εργασιακές σχέσεις, αλλά οι κύριοι αυτοί ποιούν την νήσσα. Η ζούγκλα επικρατεί στη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων ανέργων και φτωχών αλλά γι’ αυτό οι κήρυκες της τάξης δεν έχουν ούτε ένα λόγο, γιατί εν προκειμένω ισχύει το c’ est la vie (αυτή είναι η ζωή)! 
Η κυβέρνηση, τα φιλικά της μέσα ενημέρωσης και οι εν λόγω μεγαλοδημοσιογράφοι επιδίδονται, κυριολεκτικά, σ’ έναν άνευ προηγουμένου «κοινωνικό αυτοματισμό», επιχειρώντας να διασπάσουν τους εργαζόμενους (στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα) σε αντιμαχόμενες κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες, σε ρετιρέ και μη, σε μικροαστούς και φτωχούς. 
Το μέγιστο επιχείρημά τους, πάντα, είναι η παραβίαση της νομιμότητας! 
Αλλά ποιας νομιμότητας; Αυτής που κάλυπτε τις μέχρι τώρα κλοπές του δημοσίου χρήματος, ή της νομιμότητας που «νομιμοποιούσε» την ηθική των off shore εταιριών;

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2011/01/blog-post_5343.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΛΛΑΣ- ΚΥΠΡΟΣ.=ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.