ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ -ΜΑΙΜΟΥ.ΠΡΟ ΚΑΤ.ΥΠΟΠΤΟ.ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ!


Πολλές οι συμπτώσεις των οργανωτών Αγανακτισμένων


Εδώ στο ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ παρακολουθούμε τόσες μέρες όλα αυτά τα γεγονότα με της πολύ μεγάλες διαδηλώσεις στο Σύνταγμα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και όπως έχετε δεί δεν εχουμε εκφέρει άποψη.

Απο την 1η μέρα στηρίζουμε όλο αυτό άσχετα αν έχουμε κάποιους ενδιασμούς.

Μετά απο μια σειρά γεγονότων επαληθεύτηκαν κάποια πράγματα και θέτουμε τα εξής ερωτήματα:....





1ον Η CIA το Σάββατο 21/5/2011 έβγαλε έκθεση που έλεγε οτι προβλέπονται διαδηλώσεις εξεγέρσεις και αναταραχές στην Ελλάδα. Που το ήξερε η CIA οτι οργανώνεται κίνημα Αγανακτισμένων;

2ον Τρίτη βράδυ 24/5/2011 φτιαχνονται με ταχύτητα αστραπής Ομάδες στο Facebook "Αγανακτισμένων" πολιτών με κάλεσμα για διαμαρτυρία σε όλες τις κεντρικές πλατείες των πόλεων της Ελλάδας. Πως συννενοηθηκαν λοιπον όλοι αυτοί;

2-3 Πατριωτικά Blog δεν μπορουμε να συνεννοηθούμε  σε 2 απλά πράγματα. Τόσοι άνθρωποι πότε συνεννοήθηκαν;

3ον Τετάρτη πρωί 25/5/2011 Υπάρχουν ήδη ιστοσελίδες των αγανακτισμένων στο Internet. Πότε πρόλαβαν; (μια διεύθυνση πχ giannis.com για να μπορει να την χρησιμοποιησει καποιος χρειάζονται απο την ωρα αγοράς περίπου 4 ώρες μέχρι να την χρησιμοποιησει. Ένας χώρος φιλοξενίας ιστοσελίδας για να συνδεθεί με το όνομα θέλει περίπου 12-24 ώρες, ωστε να ενεργοποιηθει η σύνδεση. )

4ον Τετάρτη πρωί 25/5/2011 ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΑ ΜΕΣΑ , ΔΟΛ, ΜΠΟΜΠΟΛΆ, ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ, ΛΑΤΣΗ κλπ μίλαγαν για το τι έγινε το προηγούμενο βράδυ στο facebook και καλούσαν τον κόσμο να συμμετάσχει σε μια "ειρηνική διαδήλωση".Τι συμφέρον έχουν τωρα; ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙNDYMEDIA ΚΑΛΟΥΣΕ ΣΕ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ!

Τόσο καιρό δλδ οι διαδηλώσεις δεν ήταν ειρηνικές; Ο κόσμος κατέβαινε στους δρόμους με διαθέση να τα σπάσουν όλα; Τι συμφέρον έχουν τωρα;

5ον Πως γίνεται στο Σύνταγμα να οργανώθηκε ιατρείο μέσα σε λιγότερο απο 24 ώρες;

6ον Πως γινεται την Τετάρτη 25/5/2011 να υπάρχουν πανό προσαρμοσμένα στη συγκεκριμενη διαδήλωση μεγέθους 4-5 μέτρων να ειναι έτοιμα τυπωμένα σε λιγότερο απο 24 ώρες;

7ον Γιατί τα κανάλια χρησιμοποίησαν τον κόσμο (περίπου 200χιλιαδες) την Κυριακή 29/5/2011 ώστε να πουνε οτι ο κόσμος στις διαδηλώσεις ζητούν συναίνεση;

8ον Γιατί οι "Αγανακτισμένοι" έχουν τόσο μεγάλη αλληλεγγύη για τους λαθρομετανάστες, σε σημείο να παίξουν ξύλο με κόσμο;

9ον Γιατί ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ στηρίζουν αυτές τις διαδηλώσεις και δεν στήριζαν τις άλλες διαδηλώσεις όπως η κάρτα του πολίτη που είχε 60χιλιάδες κόσμο στο σύνταγμα ή στις γενικές απεργίες που απεργούσε όλη η ΕΣΗΕΑ;

10ον ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΟΛΟΤΟΦ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ; ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;

11ον Τι σχέση έχουν οι "Αγανακτισμένοι" με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ;

12ον Γιατί ο Παπανδρέου πήρε θέση για τους αγανακτισμένους και είπε:
                                                              «Σήμερα οι διαδηλωτές σε Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο απευθύνονται σε εθνικά ζητήματα διακυβέρνησης που είναι πιο αδύναμα από παλιά, και που πέρα από τις ενδογενείς ατέλειές τους, αιχμαλωτίζονται από τις παγκόσμιες εξουσίες και τις αλλαγές ενός παγκόσμιου συστήματος», δήλωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός.:


Τόσο καιρό ο κόσμος που εβγαινε στο δρόμο δεν υπήρχε δεν τον έβλεπε 

13ον Γιατί κοπέλα "εκπρόσωπος" των αγανακτισμένων είπε οτι:«Εμείς δεν διαδηλώνουμε μόνο για τους πολίτες της ελλάδας, αλλα για τους πολίτες του κόσμου! »

Φυσικά όλα αυτά στις πλάτες του απλού κόσμου στην στην κυριολεξία ειναι αγανακτισμένος με τα μέτρα που του πέρνουν και βγαίνει αυθόρμητα να διαδηλώσει στο δρόμο.

Εμείς είπαμε κάντε οτι καταλαβαίνετε. Προτιμάμε να πεθάνουμε στο δρόμο παρά στον καναπέ. Ότι και να κανουμε έχουν και σχέδιο α και β και γ. Το θέμα ειναι να καταλάβουμε τα σχέδια τους και να τους βρουμε απροετοίμαστους.

Οι απαντήσεις ειναι πολύ εύκολες.
ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
PrintPrint Get a PDF version of this webpage PDF  Πιο Γρήγορο Web με IE9. Κατεβάστε τον Internet Explorer 9 τώρα! microsoft
Αναρτήθηκε από ANTI-NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ on 6/01/2011 06:18:00 μμ. Filed under  . Παρακολούθησε όλα τα σχόλια της ανάρτησης αυτής με RSS 2.0

21 σχόλια for�Πολλές οι συμπτώσεις των οργανωτών Αγανακτισμένων�

  1. Ανώνυμος
    Μην βλέπετε φαντάσματα παντού.
  2. Ανώνυμος
    Ελεηνά αυτά που γράφει και δεν ευσταθούν. Ελέγχετε τα άρθρα που αναπαράγετε για το κατά πόσο αληθεύουν αυτά που λένε; πχ. αυτά που λένε για τις fb pages και groups, καθώς και για το χρόνο που θέλει (δευτερόλεπτα) ένα site κάτω από άλλα domains (πχ. blogspots) για να τεθεί σε λειτουργία είναι όλα λανθασμένα και ψέμματα. Αυτή είναι η προβοκάτσια που ξεκινάνε για να διαλύσουν το αγνό αυτό κίνημα. Αίσχος.
  3. Γιώργος Π.
    Πείτε με συνωμοσιολόγο ή όπως θέλετε, αλλά όλα αυτά τα περί οικονομικής κρίσης πιστεύω ότι είναι ένα παραμύθι όλων αυτών που κυβερνούν την Ευρώπη για να μας αναγκάσουν να ζητήσουμε “εμείς” μία παγκόσμια κυβέρνηση. Αυτοί είναι που θέλουν να μας ξεσηκώσουν, αυτός είναι ο σκοπός τους! Τα περί “αγανακτισμένων πολιτών” είναι πολύ βολικό για αυτούς που κρύβονται πίσω από αυτό το “σχέδιο” και δεν ξέρω ποιοι και γιατί το διοργάνωσαν. Δεν είναι τυχαίο που γίνετε τόσος ντόρος από τα ΜΜΕ ενώ για την διαμαρτυρία της “κάρτας του πολίτη” που είχε εξίσου πολύ κόσμο δεν είπαν κουβέντα!
  4. Ανώνυμος
    Τι, θα ζητήσουμε εμείς οι Χριστιανοί παγκόσμια διακυβέρνηση?

    Ναι, αμέ το 12011 μ.χ. μπορεί.

    Μέχρι τότε όμως, στηρίζουμε την ειρήνη στον κόσμο αλλά όχι να μας κάτσει και ο κατσικοπόδαρος στο σβέρκο.

    Ευχαριστούμε πολύ αλλά η Ελλάδα δεν θα πάρει από το γλυκό αυτό. Είμαστε χορτασμένοι με τον Κύριο μας Ιησού Χριστό.
  5. Ανώνυμος
    Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο. Επιτέλους κάποιοι έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν τι συμβαίνει πίσω από τους αγανακτισμένους...
  6. Ανώνυμος
    Καλοστημένο το παραμυθάκι τους. Αλλά ξεχνάνε Αυτόν που θα τους διαλύσει τα σχέδια.
  7. Ανώνυμος
    "ΚΙΝΗΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ":Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ "ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ",Η ΑΦΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΕΓΩΙΣΤΩΝ!
    Επειδή κάποιοι ξεχνάνε εύκολα...κάνουμε μια σύντομη αναδρομή!Όταν ξεκίνησε το...πανηγύρι με τους "αγανακτισμένους",το εύκολο ήταν να αποδεχθούμε ή να κριτικάρουμε την κίνηση ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ,όπως δυστυχώς έκαναν πάρα πολλοί συμπολίτες μας,αλλά και "ανεξάρτητοι μπλόγκερς".

    Καθήσαμε και διαβάσαμε,είδαμε και ακούσαμε πολλά:Απ'όλες τις πλευρές,τις φανατικές υπέρ,των κατά και των όσων δεν νοιάζονταν ιδιαίτερα.

    Στείλαμε emails στους "300 Έλληνες",ζητώντας τους να μας πουν τη θέση τους για κρίσιμα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,όπως η λαθρομετανάστευση:Απάντηση,ΚΑΜΙΑ!

    Μας υποψίασε το γεγονός πως το Ιντιμίντια διαφήμιζε τις συγκεντρώσεις,πριν καν αρχίσουν!

    Ακόμα χειρότερα:Τα Μμε της διαπλοκής,πιστά βρωμόσκυλα του εκάστοτε συστήματος εξουσίας,έφτασαν στο σημείο να κατασκευάσουν ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ,πως τάχα "οι Ισπανοί φώναξαν σύνθημα εναντίον των Ελλήνων",με αποτέλεσμα ο αγνός,φιλότιμος συμπατριώτης μας να ενοχληθεί και να...ξεσηκωθεί!

    Αποκαλύψαμε την μιντιακή απάτη ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.Υπενθυμίσαμε την ελεεινή τους στάση ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΑΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ,αλλά μάταια.Είμασταν εμείς οι...τρελοί,που τσάμπα φώναζαν,ενώ για κάποιους είμασταν και βαλτοί,πράκτορες κλπ,που "διχάζουμε τον κόσμο,για να μη βγει στους δρόμους"!

    Δυστυχώς για κάποιους,το παραμυθάκι πως "εξυπηρετούμε τα συμφέροντα της Ν.Δ που δεν θέλει διαδηλώσεις",κατέρρευσε γρήγορα,ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ τάχθηκε φανατικά υπέρ του...κινήματος!

    Μιλήσαμε για τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών που προβλέπουν ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ τα σημερινά γεγονότα,ενώ γράφτηκαν έναν αιώνα και πλέον πριν!
  8. Ανώνυμος
    Αναφερθήκαμε στον ιδεολογικό καθοδηγητή των "αγανακτισμένων",τον 93χρονο Γάλλο Στεφάν Εσέλ,υπέρμαχο της "παγκόσμιας διακυβέρνησης και κατάργησης των εθνικών συνόρων"!

    Παρόλα αυτά,συνέχιζαν να μας υβρίζουν και να μας λοιδωρούν,ακόμα και κάποιοι που δεν περιμέναμε...

    Μέχρι χθες,όπου...ξαφνικά,εκείνοι που έκαναν γαργάρα την σκανδαλώδη προβολή και εύνοια των Μμε στο "κίνημα" (επιστρατεύοντας το....συντριπτικό επιχείρημα "Ε,ΚΑΙ;"),ξεσηκώθηκαν εναντίον...του Χαρδαβέλα!!!

    Τι είχε συμβεί;Δύο εκπρόσωπο των "αγανακτισμένων" παρουσιάστηκαν στην εκπομπή του,αναπαράγοντας ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΕΘΝΟ,ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ που αναμασάνε οι περισσότεροι από τους διοργανωτές!

    "Σοκαρίστηκαν",τάχα,κάποιοι κι άρχισαν να μιλάνε για προβοκάτσια,που σκοπό έχει...να διαλύσει το κίνημα!

    Δυστυχώς για εκείνους,οι δύο που εμφανίστηκαν στο Άλτερ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ FACEBOOK,που παρακινούν τους "αγανακτισμένους"!

    Μάλιστα,ένας ακόμα είναι ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,όπως αποκαλύψαμε χθες!

    Μετά από αυτό το ξεβράκωμα ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ,αποδεικνύοντας έτσι την ενοχή τους!

    Κι ήρθε σήμερα ο Τζέφρυ,να επιβεβαιώσει με τον πιο απόλυτο,κυνικό και ξεκάθαρο τρόπο αυτό που εμείς οι "θρησκόληπτοι" φωνάζουμε μέρες τώρα:

    "Οι νέοι αγανακτούν γιατί τα εθνικά συστήματα είναι αδύναμα,επομένως πρέπει να υπάρξει μια δημοκρατικότερη διακυβέρνηση σε παγκόσμιο επίπεδο",ΕΙΠΕ ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ!
  9. Ανώνυμος
    Ναι,αγαπητοί φίλοι και εχθροί!

    Αυτά που φώναζαν οι "πράκτορες" και "βαλτοί",σήμερα τα επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας!!!

    Μήπως είναι κι εκείνος...συνωμοσιολόγος και τρελός;
  10. Ανώνυμος
    Γιατί άραγε τόση...κάψα να μας πει πως τα εθνικά συστήματα (ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΚΡΑΤΗ) είναι αδύναμα;
    Γιατί μας υπενθυμίζει διαρκώς πως μας ενώνουν παγκόσμια προβλήματα ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ;

    Γιατί δεν προτείνει κάθαρση του πολιτικού συστήματος,ΑΛΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ...ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ;
    Απλούστατα:Διότι αυτή είναι η κοινή γραμμή των Νεοταξιτών!

    Και χαιρόμαστε,ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,πολλοί συμπολίτες μας αρχίζουν και καταλαβαίνουν τι πραγματικά συμβαίνει!

    Αισθανόμαστε δικαιωμένοι,ΔΥΣΤΥΧΩΣ:Καλύτερα να μην είχαμε επιβεβαιωθεί σε τίποτα!

    Υπάρχει βέβαια και η κατηγορία εκείνων ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,αλλά αρνούνται επίμονα την πραγματικότητα λόγω εγωισμού!

    Τους αφιερώνουμε αυτή την σύγκριση,μεταξύ των όσων είπε ο Τζέφρυ σήμερα και των όσων γράφουν τα "συνωμοσιολογικά" Πρωτόκολλα των Σοφών των Σιών:

    "Ο λαός άρχισε να κραυγάζει ότι είναι αναγκαίο να λύσουμε το κοινωνικό ζήτημα με διεθνή συνεννόηση. Η διαίρεση του λαού σε κόμματα τους έχει φέρει όλους στην διάθεσή μας, διότι, για να υποστηρίξει κάποιος μια πάλη συναγωνισμού, χρειάζεται χρήμα, και το χρήμα βρίσκεται ολόκληρο στα χέρια μας.


    Όταν θα πραγματοποιείται το πραξικόπημά μας, θα πούμε στις λαϊκές μάζες "όλα πήγαιναν απελπιστικά, όλοι οι άνθρωποι υπέφεραν πάνω από τις δυνάμεις τους. Συντρίβουμε λοιπόν και αφανίζουμε τα αίτια της δυστυχίας σας, δηλ. τις εθνότητες, τα σύνορα, τα διάφορα νομίσματα.

    Αναμφίβολα σας αφήνουμε ελεύθερους να μας δηλώσετε υπακοή. Μπορείτε όμως με πλήρη επίγνωση και δικαιολογημένα να το κάνετε αυτό προτού να δοκιμάσετε αυτό που θα σας προσφέρουμε;". Τότε οι λαοί συνεπαρμένοι θα μας σηκώσουν θριαμβευτικά κυριευόμενοι από ενθουσιώδεις ελπίδες και πεποιθήσεις".
    ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ:
    «Όσοι διαδηλώνουν, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε τόσες πλατείες ανά τον κόσμο, απευθύνονται σε εθνικά συστήματα Δημοκρατίας, τα οποία σήμερα είναι αδύναμα, πολύ πιο αδύναμα από ό, τι παλιά και αιχμάλωτα μιας παγκόσμιας εξουσίας».

    «Απαιτείται μια πιο δημοκρατική και ενημερωμένη διακυβέρνηση σε παγκόσμιο επίπεδο, που εγγυάται κανόνες, διαφάνεια όμως, και καταπολέμηση της αδικίας, αλλά και μια ανθρώπινη αξιοποίηση της τεράστιας οικονομικής και τεχνολογικής δύναμης που έχουμε στα χέρια μας, προστατεύοντας και το περιβάλλον.

    ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΜΑΣ ΛΕΝΕ:

    Τα πράγματα δεν διορθώνονται με τίποτα όσο υπάρχει το ισχύον καθεστώς των εθνικών κρατών,οπότε φτιάχνουμε μια παγκόσμια διακυβέρνηση,έτσι ώστε να σας λύσουμε τα προβλήματά σας!

    ΤΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ,ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΝΕ,ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ...ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ.

    Ο Τζέφρυ και τα αφεντικά του,σκάνε στα γέλια...!
  11. Ανώνυμος
    Πραγματικά δεν ξέρει κανείς τι να πιστέψει, μερικές σκέψεις μόνο κάνω:
    Αυτό που λέει ο πρωθυπουργός εμένα μου φαίνεται πως λέει πως τα εθνικά ζητήματα είναι που αιχμαλωτίζονται από παγκόσμιες εξουσίες.
    Το να προβλέψεις αναταραχές όταν υπάρχει κόσμος που πεινάει δεν είναι και κάτι παράξενο.
    Επειδή ακούγεται και για παγκόσμια κυβέρνηση με αφορμή τους αγανακτισμένους να σας πω ότι στη Β. Ευρώπη ούτε που ιδρώνει το αυτάκι τους για την κρίση, για αυτούς φταίμε οι τεμπέληδες νότιοι και είμαστε άξιοι της μοίρας μας, οπότε μην περιμένετε γενικό ξεσηκωμό.
    Την κοπέλα δεν είναι δουλειά μου να την ερνμηνεύσω αλλά δεν είναι σωστό να πληροφορήσουμε και τους άλλους λαούς πως αυτό που γίνεται σ΄ εμάς θα έρθει και σε άλλους λόγω της προσπάθειας ελέγχου των κρατών από ορισμένα κέντρα; Άρα είναι θέμα όλων των λαών.
  12. Ανώνυμος
    "10ον ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΟΛΟΤΟΦ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ; ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;"

    Καλομελέτα κι έρχεται...
  13. Ανώνυμος
    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑΣ
    ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ
    ΟΛΟΙ ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ
    ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ
    ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΜΟΥΤΖΩΝΕΤΕ
  14. Ανώνυμος
    Βρε παιδιά όμως εξηγήστε μου! Τόσο καιρό που παρακολουθουσαμε τις εξελίξεις και δεν κάναμε τίποτα για να ανατρέψουμε την κατάσταση ήταν καλύτερα; Είναι προτιμότερο δηλαδή να καθόμαστε παθητικά και να μην αντίδρουμε στο ξεπούλημα της Ελλάδας και σε όλα αυτά τα βάναυσα μέτρα εναντίον της μεσαίας τάξης ... ν υπάρχει δηλαδή ακόμα αυτή. Προσπαθώ να καταλάβω! Από τη μια κατηγορούμαστε ότι δεν αντίδρουμε, από την άλλη όταν αντιδρούμε κατηγορούμαστε ότι γινόμαστε πιόνια σε μια παγκόσμια σκακιέρα. Φιλικά
    Μαρία
  15. Ανώνυμος
    Ο κόσμος αγανάκτησε και κατέβηκε στο δρόμο..Όπως και να το βαφτίσεις και να προσπαθήσεις να το χαρακτηρίσεις δεν αλλάζει η αλήθεια.Δεν υπάρχει κανένα ΥΠΑΡΧΟΝ κόμμα παράταξη ιδεολογία κλπ πίσω από τη συγκέντρωση..
    Υ.Γ.
    παρακαλώ όταν παραθέτετε στοιχεία ονόματα ημερομηνίες κλπ να βάζετε και Link που τα βρήκατε για να μπορούμε να τα διασταυρώνουμε και να βλέπουμε αν ισχύουν.
    Φιλικά Σπύρος
  16. Ανώνυμος
    Μαρία σε παρακαλώ διάβασε αυτό http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/05/18.html
  17. Ανώνυμος
    Ίσως το παρακάτω άρθρο απαντάει καλύτερα στο ερώτημα μου http://katohika.blogspot.com/2011/06/hessel.html . Τώρα για την εγκυρότητα του τι να πω, δεν μπορώ να γνωρίζω. Αν όμως είναι έτσι τα πράγματα τότε είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Όλη δηλαδή αυτή η επίπλαστη οικονομική κρίση έχει ως απώτερο στόχο την Παγκόσμια Κυβέρνηση που χρόνια τώρα ακούμε αλλα λες ε όχι, δεν μπορεί, δεν είναι δυνατόν. Της διαπλοκής σα να λέμε γίνεται. Κρίμα, πόσο κρίμα. Ο θεός μαζί μας
    Μαρία
  18. Ανώνυμος
    δια της μετανοίας θα σωθούμε! και προσωπικά και εθνικά! κάναμε το χρήμα θεό και παίρνουμε αυτό που θερίσαμε! και μετά απο τόσα δεν ακούμε τίποτα για την επιστροφή μας στο Θεό και την Εκκλησία μας, για την πατρίδα που πουλάνε και για τόσα άλλα θέματα, μα μόνο για να πάρουμε ΛΕΦΤΑ που μας κλέψαμε! ενώ εμείς δεν κάναμε κανένα κακό! αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα αργήσει να έρθει και η σφαλιάρα. Ο Ιησούς Χριστός και η Παναγία Μητέρα Του μαζί μας Μαρία!
  19. Ανώνυμος
    http://www.orthodoxia.gr/show.cfm?id=1605&obcatid=2

    ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ
    ΑΡΘΡΟ
  20. Ανώνυμος
    Αφού το φόβητρο της χρεοκοπίας και του εξ ανατολής κινδύνου δεν πιάνει πια μας λένε πως από όσους αντιδρούν στην παγκοσμιοποίηση θα έρθει η παγκοσμιοποίση, ως πηγές χρησιμοποιούνται άνθρωποι που τι έχουν τηρήσει από όσα υποσχέθηκαν για να τους πιστέψουμε τώρα;
    Τελικά είναι πολύ καλοί σ΄ αυτό που κάνουν μερικοί...
    Ίσως είναι και οι ίδιοι που προσπαθούσαν να κάνουν το άσπρο μαύρο με τους κακούς χριστιανούς και τους καλούς ειδωλολάτρες.
    Και έτσι για την ιστορία το πασοκ έχει διασπαστεί και το βιώνουμε και από τους συνδικαλιστές του στους εργασιακούς μας χώρους.
    Ευχαριστώ 3-6 11:25, διάβασα αυτό που αναφέρεις και ο Μητροπολίτης είναι υπέρ των "αγανακτισμένων", οπότε για μένα ξεκαθάρισε το πράγμα.
  21. Ανώνυμος
    Εφ'οσον ο Μητροπολιτης ειναι υπερ ,,τοτε 'ΝΤΑΑΑΑΞ' αλλαζει το πραγμα!!!Οι αγανακτισμενοι ορθως πραττουν !!!
    και γαμω τις λογικες σας!!!


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2011/06/blog-post_3631.html#ixzz1OOxj6tHD

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΛΛΑΣ- ΚΥΠΡΟΣ.=ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.