ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΣΤΟΝ ΑΔ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ,ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


WishmasteR είπε...

εγώ λέω να παραθέσει την άποψη του συνολικά όπως και ο καθένας απο μας που ενδιαφέρεται... Εδω και μερες συζηταμε άλλωστε.... Εγω πχ συγκεντρωσα την αποψη μου και την εστειλα επειδη ξεπερνάει το οριο σχολιων. Ελπιζω να δημοσιευτεί γιατι προκειτε για απαντησεις στον κο Αδωνι... ο τροπος που κλεινω αυτό που εστειλα είναι...

1) Τι γνωρίζεται για το "EASY MONEY SYSTEM" και το ρόλο της Goldman Sachs, της JP Morgan και της Deutsche Bank στην Ελλάδα και ανά τον κόσμο?



2) Τι κατάφεραν οι διεθνείς τραπεζίτες και οι εν Ελλάδι υποστηρικτές τους το 2000 με το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου να απορροφά όλο το χρήμα που είχε διοχετευτεί στην αγορά και με αποτέλεσμα η Ελλάδα-αγορά να έχει έλλειψη σε ρευστό αλλά με τους τεράστιους τόκους δάνειων να μας βαραίνουν (ελέω Αντρίκου κυρίως) στις τράπεζες του «συστήματος» ?



3) Ο κ. Παπανδρέου ενώ προεκλογικά υπόσχεται χρήματα στον λαό με το που αναλαμβάνει τη εξουσία λέει το αντίθετο ισχυριζόμενος ότι δεν γνώριζε. Για κακή του τύχη τον διαψεύδουν πρόσωπα που τον είχαν ενημερώσει προεκλογικά όπως ο κος Προβόπουλος. Τι ισχύει τελικά είναι ψεύτης, ανόητος, τίποτα από τα δύο ή και τα δύο?



4) Για ποιο λόγο ο κ. Παπανδρέου όταν εκλέχτηκε πρωθυπουργός και ενώ είχε τη δυνατότητα να δανειστεί με χαμηλά επιτόκια δεν το έκανε και ξεκίνησε να περιοδεύει από χώρα σε χώρα, από τι-βι σε τι-βι και να διαλαλεί πως θα χρεωκοπήσουμε αν δεν δανειστούμε χρήματα με μοναδικό αποτέλεσμα την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδος και την προσφυγή στο Δ.Ν.Τ?



5) Γνωρίζετε ότι με τον μηχανισμό στήριξης θα δανείσουν την Ελλάδα οι διάφορες χώρες της ευρωζώνης. Πως είναι λοιπόν δυνατόν η Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ολλανδια για παράδειγμα και άλλες χώρες οι οποίες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα όπως εμείς, να μας δανείζουν χρήματα? Πως γίνεται μερικές χώρες να δανείζονται με επιτόκια 1,5-2% και να δανείζουν εμάς με 5-6%? Αν αυτό δεν λέγεται κερδοσκοπία τότε πώς να το ονομάσουμε?



6) Η Ελλάδα είναι όντως στην χειρότερη οικονομική θέση και κρίθηκε σκόπιμο όλο αυτό το πανηγύρι και αν ναι πόσα χρωστάει η Ιταλία, η Ολλανδία, η Ισπανία , η Ιρλανδία, η Αμερική, η Ιαπωνία κλπ?





7) Γιατί και ενώ είχε κλείσει η συμφωνία με την Ρωσία για τον Αγωγό Μπουργκας – Αλεξανδρούπολης και θα κέρδιζε το Ελληνικό κράτος χρήματα αλλά κυρίως ασφάλεια αφού κανείς δεν θα τολμούσε να εναντιωθεί στα συμφέροντα του Πούτιν ακυρώθηκε η συμφωνία? Ποιους δεν εξυπηρετούσε η συμφωνία και ποια τα σχέδια τους για την περιοχή?



8) Τι είναι αυτή η "συνεκμετάλλευση" στο Αιγαίο που ακούμε και τι συζητήθηκε με τον Ερντογάν? Ένα μήνα πριν τις εκλογές ο κος Παπανδρέου τι πήγε να κάνει στην Αμερική?





9) Ποιος ο στόχος της πολιτικής που ακολουθείτε με την μετανάστευση και το διαμελισμό της χώρας με την εφαρμογή του Καλλικράτη? Αφού σε λίγο θα ψηφίζουν όλοι οι μετανάστες λόγω ιθαγένειας, θα είναι πλειοψηφία σε ορισμένες περιοχές και θα εξελέγουν περιφερειάρχες και δημάρχους ποιο το αποτέλεσμα στη Θράκη, τη Φλώρινα, τα Ιωάννινα κλπ?



10) Ποιος είναι ο ρόλος της Λέσχης "Μπίλντερμπεργκ" και ποια σχέση έχει με όλα τα παραπάνω ερωτήματα?



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΛΛΑΣ- ΚΥΠΡΟΣ.=ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.